søndag 5. september 2010

Innflytterdagen 2010

I går ble årets innflytterdag arrangert i Molde sentrum. Innflytterdagen var den sjette i rekken og arrangeres av JCI Molde (Junior Chamber International).

Hensikten er å ”vise det store mangfoldet byen har å tilby av aktiviteter til sine innbyggere”, spesielt for innflyttere, men også for de som har bodd her en stund. Det sies at det var vel 70 lag og foreninger som hadde stands langs byens sentrumsgate og blandt disse var også DIS-Molde (DIS-Møre og Romsdal)

Her er DIS-gjengen: Bjørg, Arne, Eva, Eiril, leder i Molde Ole Michael og Gunnveig.

Et flott høstvær gjorde at det etterhvert ble mye folk som ruslet rundt omkring. Her var også forskjellig underholdning; korpsmusikk, rapping, seniordans m.m.

Desverre var ikke interessen så stor for slektsforskning denne gangen.
Vi hadde også et veldig ustabilt internett så det ble så godt som umulig å vise de ulike kildene som finnes og da ble det det jo også vanskelig å tilby å lete etter forfedre/slektninger til de som var interesert.
Men takket være innlegget om "Gravferdsetaten i Oslo" på bloggen Min digitale verden på fredag var det i alle fall en av "våre egne" som fant sin far begravet i Oslo. Han var meget fornøyd med dagen.


Vekteren og

Molde Janitsjar
var også tilstede.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar